Real Football 2013

Real Football 2013 1.6.6e

Gratis voetbalsimulatie voor onderweg

In Real Football 2013 betreed je het voetbalveld op je mobiele telefoon. De gratis game voor Android biedt behalve een voetbalsimulatie ook een uitgebreide manager-modus, waarin jij het reilen en zeilen van je eigen club bepaalt. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prima besturing
  • Leuke management-modus

TEGEN

  • Grote installatie
  • Matige animaties en AI
Meer

Goed
7

In Real Football 2013 betreed je het voetbalveld op je mobiele telefoon. De gratis game voor Android biedt behalve een voetbalsimulatie ook een uitgebreide manager-modus, waarin jij het reilen en zeilen van je eigen club bepaalt.

We noemden het al bij de iOS-versie van FIFA 13 en zeggen het ook hier: voetbalgames spelen op een touchscreen is een beetje behelpen. Met links in beeld een virtueel pookje en rechts 3 actieknoppen is het moeilijk om de ervaring van de grote broers FIFA en PES te evenaren. Zet je je over deze beperking heen, dan heb je ook aan Real Football 2013 een prima voetbalsimulatie.

Het leuke van Real Football 2013 is dat je niet alleen op het voetbalveld zelf vertoeft. Heb je namelijk een beetje oog voor beleid, dan ga je aan de slag als manager. Je zorgt daar voor de beste faciliteiten om spelers zo goed mogelijk te trainen, neemt fysiotherapeuten aan en haalt tegelijkertijd sponsors binnen om je bankrekening te spekken.

Real Football 2013 heeft voor het eerst in de serie een FIFPro-licentie in huis, wat betekent dat je met meer dan 3000 bestaande voetballers ronddartelt over de virtuele velden. Dit valt in het niet bij het licentiegeweld dat FIFA tentoonstelt, maar het is in elk geval een stap in de goede richting.

Zolang FIFA 13 en PES 2013 uitblijven voor Android is Real Football 2013 voorlopig 'Koning Voetbal' op het besturingssysteem van Google.

Real Football 2013

Download

Real Football 2013 1.6.6e